...

Benefiti online kupovine i online prodavnica tj. web shopa

WEBSHOP

Benefiti online kupovine i online prodavnica tj. web shopa

Benefiti online kupovine i online prodavnica tj. web shopa. U poređenju sa običnom radnjom sa fiksnim radnim vremenom, online prodavnica ili web shop je dostupna u bilo koje vreme, danju ili noću. Dobro struktuiran web shop donosi vam više klijenata i čini da se izdvajate iz gomile. Stavljanje vaše robe na raspolaganje 24/7 povećava vaše šanse da je prodate znatno većem broju ljudi. U nastavku pročitajte zašto je online prodavnica pravo rešenje za vašu prodaju!

Dostupnost

Prodajete 24h u svako doba! Čak i kad vam se ne odlazi u radnju, radnja radi za vas. A o korisnicima je posebna priča. Online prodaja je idealna ukoliko za vašu radnju niste mogli da obezbedite parking, za klijente kojima su potrebni vaši proizvodi ali koji jednostavno ne postižu da odu u radnju (roditelji sa malom decom ili oni koji rade više poslova), za sve koji žele da im se stvari dostave, za sve koji zbog vozila nisu mogli da nabave nešto gabaritno i slično.

Bez ograničenja veličine

Još jedna prednost je kada je proizvod koji želite da kupite preveliki da biste ga uneli u svoje vozilo. Bilo koji komad nameštaja, tepiha, bele tehnike i slično su samo primeri situacija u kojima vaš automobil jednostavno neće obaviti posao.

Bolje cene

Jeftine ponude i bolje cene su sada opcija, jer proizvodi dolaze direktno od proizvođača ili prodavca bez uključivanja posrednika. Osim toga, lakše je uporediti cene i pronaći bolju ponudu. Mnoge internet stranice takođe nude kupone za akcije i popuste. Ovo su sve detalji koji privlače nove klijente jer pored dostave, imaju i uštedu. A vama kao prodavcima je online prodaja omogućila da spustite cenu jer nemate dodate troškove fizičke radnje.

Diskretne kupovine su lakše

Neke stvari je bolje uraditi u privatnosti svog doma. Internet prodavnice su najbolje za diskretnu kupovinu stvari bez radoznalih koji posmatraju ili osuđuju.

Povećana prodaja kroz dostupnost robe 24/7/365

Neograničen doseg kupaca generiše veću prodaju. Kada niste ograničeni na lokalno tržište ili fizički kapacitet prodavnice, automatski prodajete više i možete da prilagodite svoje zalihe potrebama svojih kupaca. Najpogodniji aspekt e-trgovine je da kupac može da kupi direktno od vas nakon što je pretražio artikal na mreži, bez napuštanja kuće ili interakcije sa prodavcem. Potrošači očekuju da će roba biti dostupna odmah, e-prodavnice odgovaraju na te potrebe.

Ukratko, nikada nije bilo boljeg ili važnijeg vremena za ulaganje u internet sajt za vaše poslovanje. Ako preko njega prodajete npr: perike, web shop nudi širok spektar pogodnosti za mala preduzeća, a većina ovih pogodnosti eksponencijalno raste iz godine u godinu, baš kao i sam Internet.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.