...

IZRADA SAJTA ZA SVE VRSTE DELATNOSTI

Izrada sajtova – to je naš posao

Izrada sajtova je veoma odgovoran posao i on se mora obaviti kvalitetno. Mi ćemo Vam izaći u susret i ponuditi naše usluge profesionalne izrade web prezentacija i web dizajn -a, njihovo naknadno održavanje i ažuriranje. Mi pravimo originalne sajtove. Nema gotovih paketa koji su već prodavani bezbroj puta, nema već postojećih rešenja koje svuda ubacujemo bez osvrtanja na funcionalnost. Nema gotovog dizajna i nema gotovog sajta za dva dana. Kod nas je svaki web sajt druga priča i svaki klijent može da iznese svoje zahteve koliko god oni bili posebni i specifični.

Kad saslušamo sve Vaše želje i zahteve vodimo se principom da je KVALITET VAŽAN. Kada ste vi zadovoljni sa našim radom, zadovoljni smo i mi jer Vaš sajt je i naša reklama, mi želimo da ga vidi što više ljudi i da Vas pitaju ko vam je izradio sajt. Po Vašoj želji vršimo i redizajn postojećih sajtova i njihovo profilisanje i integrisanje u okvire Vaših potreba.

Naša delatnost je: web dizajnizrada sajtovaweb programiranjeSEO optimizacija sajtova.

Izrada web prezentacija za sve vrste Vaših usluga i proizvoda, dizajn web stranica koji će dati svežinu Vašem poslu, email marketing i web marketing, su samo neka od polja našeg delovanja.

Naš tim web programera i web dizajnera se ne fokusira samo na lep web dizajn i izradu sajta već i na strukturu Vaše web stranice koja će pomoći posetiocima da u što kraćem roku nađu ono za čim tragaju.

Imamo preko 15 godina iskustva u izradi web prezentacija i razvoju brenda. Pomogli smo bezbroj preduzeća kako bi započeli svoje poslovanje na internetu. Voleli bi da pomognemo i Vama. Da li je u pitanju izrada sajta, web dizajnizrada logoa i vizuelnog identiteta ili pak izrada flajera ili nekog drugog reklamnog materijala, mi smo uvek spremni za nove izazove.

Izrada sajta odnosno web izrada zahteva veštine u mnogim programima i programskim jezicima. Ovo su samo neki od mnogih kojima mi baratamo: HTML, HTML5, CSS, CSS3, PHP, MySQL, Java script, Flash, Dreamweave, Photoshop, SwishMax, Corel i razni programi za obradu video i audio zapisa…

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.