...
IZRADA SAJTA
...........

IZRADA WEB SAJTA UZ START UP SOLUTION

Treba vam oglašavanje na internetu? Želite izradu web sajta, ali ne znate odakle treba početi?

Osnovali ste sopstveni biznis i potreban vam je sajt? Već ste u poslovnom svetu, ali niste “na mreži”? Imate sajt ali niste zadovoljni njegovim izgledom, funkcionalnostima ili pozicijom na pretrazi? Postoji zajednički odgovor na sva navedena pitanja i veoma je jednostavan kako za razumevanje tako i za implementaciju. Start Up Solution je zajednički odgovor za ova pitanja, a Start Up Solution nudi različite usluge iz sveta oglašavanje na internetu, kreiranju i podizanju web sajtova, web shopova i optimizacija istih.

Start Up Solution osnovan je sa primarnim ciljem da svojim klijentima, koji su početnici, manja ili veća preduzeća, omogući da razvijaju svoje poslovanje kroz efikasne usluge digitalnog marketinga.

Značaj i prednosti digitalnog marketinga su danas sve veće i veće. Digitalni svet je svuda oko nas i skoro svi su već zauzeli svoje mesto tamo. Start Up Solution vam može pomoći da i vi kupite svoju kartu za ulaz, a zatim se pozicionirate što je moguće bolje na online tržištu svoje delatnosti. Da li znate kako klijenti gledaju na web stranice, web sajtove i web shopove? Može se reći da je web sajt jedne firme njen odraz u ogledalu koji vide ljudi iza monitora. Zato, budite sigurni da šaljete pravu sliku o sebi, baš onakvu kakvu vi vidite.

Ukoliko već imate određene ideje i ciljeve u kom pravcu želite da vaš sajt izgleda ili težite ka tome da poseduje određene specifikacije, Start Up Solution će navenedno veoma brzo pretočiti u realizaciju.

Izrada sajtova
Internet marketing
SEO Optimizacija
Hosting i domen

Pak, sa druge strane, ukoliko niste sigurni da li razmišljate u dobrom smeru, stručan tim nakon obavljenog informativnog razgovora definisati, a potom i predstaviti nekoliko skica, to jest ideja, a na vama je da se opredelite za one koje najpreciznije objašnjavaju vas i vaš posao.

Start Up Solution svojim klijentima nudi različite usluge koje se mogu uzimati individualno ili u paketu. Postoje već unapred definisani paketi usluga, ali isto tako možete samostalno osmisliti paket koji u najvećoj meri odgovara na vaše rebuse.

Za početak bitno je znati da je posedovanje web sajta bitno zarad unapređenja poslovanja firme. Ukoliko se bavite prodajom, online shop, odnosno izrada web shopa – internet prodavnice vam je preko potrebna.

Nakon ovoga, sledeći korak je unapređenje tog sajta kroz vršenje optimizacije SEO optimizacija. Za one koji ne poseduju, ili žele da izmene, svoj jedinstveni logotip, Start Up Solution nudi i tu vrstu usluge.

Grafički dizajn je veoma važan. Pravilno uklapanje boja i organizacija samog logos je od ključnog značaja za klijente. Logotip se može definisati kao elektronska vizitkarta.

Kada ste opremili svoj sajt sledeće što vam je potrebno je oglašavanje na internetu posredstvom google adwords kampanje, a važan deo ovog segmenta može biti i pisanje tekstova informativnog karaktera o vašem biznisu i delatnosti poslovanja posmatrano u globalu.

Da li ste čuli za pojmove poput domen i hosting? Veoma često u praksi ova dva pojma možete naći na istom mestu. Jedan je bitan za drugi. A oba su bitna za uspešno poslovanje. Start Up Solution za vas može izvršiti registraciju domena, a postom registraciju hostinga.

Na narednom linku posetite našu stranicu i uverite se u kvalitet kod naših klijenata. https://www.startup-web-dizajn.in.rs/nasi-radovi/ Sa našim klijentima radili smo na različitim projektima iz različitih delatnosti. Kreirali smo sajtove za psihoterapeute, advokate, selidbe, picerije, bazar, škole gitare, otkup telefona, ekonomska veštačenja, geometre, prodaju robe, hemijsko čišćenje i još mnoge druge. Najčešće tražene usluge su web sajtovi informativnog karaktera, web shop – online prodavnice, SEO optimizacija postojećih sajtova i održavanje sajta.

Ukoliko vam je ovaj tekst bio zanimljiv i želite da kontaktirate tim Start Up Solution, to možete uraditi putem mejla: info@izradawebstranica.rs ili pozivom (porukom) na broj telefona +381 63 15 22 063. Trudimo se da izlazimo u susret svojim klijentima i stvaramo zanimljiva, a korisna rešenja za njih.

Neka Vaše ime uz nas postane prepoznatljivo!

Naš PROCES

1. DIZAJN SAJTA

Dogovor oko izgleda sajta

22 (Demo)

2. IZRADA SAJTA

Izgradnja dogovorenog izgleda

24 (Demo)

3. PROMOCIJA

Oglašavanje sajta

25 (Demo)
STARTUP solution
NAPRAVITE BOLJE SAJTOVE MNOGO BRŽE SA STARTUP AGENCIJOM