...

Izrada WEB Sajtova Beograd

Izrada WEB Sajtova BEOGRAD

Profesionalna i kreativna izrada sajtova, izrada web sajtova Beograd

 

Želite priliku za postizanje boljeg i profitabilnijeg poslovanja? Niste upoznati s prednostima posedovanja i izrade vlastitog Web sajta? Ne znate šta Vam je potrebno za kvalitetnu prezentaciju na Intrnetu? Nemate viziju ni ideju kako bi se htjeli prezentovati i koji dizajn izabrati? Izrada sajtova – StartUP Desing tim je ovdje za Vas.

Zašto Vam je potreban web sajt?

 

Izrada sajtova – Prisutnost na internetu danas je glavni ključ uspeha svakog poduzeća i vrste poslovanja. Izrada sajtova daje Vam mogućnost da prezentirate svojoj ciljanoj publici svoje poslovanje, svoje adute, asortiman svojih proizvoda, ponudu svojih usluga i svih dijelova poslovanja u kojima ste stručnjaci i želite da svi saznaju za to. Prednosti posedovanja vlastitog Web sajta su nebrojene, a pozitivni efekti nemjerljivi!

Prošlo je vreme kada je za uspeh bilo dovoljno imati samo dobru i kvalitetnu ponudu proizvoda i usluga. Bez internet sajta većina ljudi će teško saznati i doći do vas. Konkurencija i potražnja se povećavaju svakoga dana i zato je bitno da se istaknete s unikatnim Web sajtom, koji će zadovoljiti sve kriterijume modernog dizajna, tehničke aspekte i najbolje prezentacije vaše firme na tržištu.

 

Istaknite se i ostvarite bolji kontakt sa klijentima.

 

Web sajt je vaš prvi kontakt s kupcem, zbog čega je bitno da bude prilagođen, jednostavan, dostupan i razumljiv za sve potencijalne kupce. Na taj način ćete osigurati njihovu pažnju i izbjeći mogućnost odlaska na konkurentsku internet stranicu.

Koje kvalitete mora zadovoljiti Web sajt?

 

Kvalitet web sajta zauzeo je visoko prvo mjesto u faktorima koje je potrebno zadovoljiti u procesu izrade Web sajta.

Kvalitet sajta podrazumeva:

 • moderan web dizajn
 • kvalitetan i optimizovan sadržaj – SEO optimizacija
 • multijezičnost
 • jasno i jednostavno korišćenje
 • responsive web dizajn (prilagođenost uređaju i veličini ekrana)
 • mobilnu verziju stranice
 • brzinu učitavanja

Izrada najjednostavnijih i najkompleksnijih stranica, naša je svakodnevica koju odrađujemo s maksimalnom stručnosti i dostupnosti Vama u svakom trenutku!

 

Naš pristup u dizajnu i planiranju u izradi sajtova

 

Kvalitetna izrada sajta mora da ima ispunjene preduslove i mi se brinemo o tome da oni svi budu zadovoljeni. Upoznavanje sa suštinom i filozofijom vašeg poslovanja, uz potpuno razumevanje vaših ambicija i želja koje biste ostvarili sa budućim web sajtom, predstavlja prvi i osnovni korak u našem web dizajnu.

Prvi element koji će posetioci uočiti jeste sam dizajn web sajta. Važno je napraviti odgovarajuću kombinaciju boja i elemenata na sajtu kako bi prvi utisak bio pozitivan, pa tako samom dizajnu web sajta posvećujemo posebnu pažnju.

Prednosti vlastitog internet sajta

 

Ako ste ikada imali osjećaj da teško dolazite do ciljane i nove publike i da je skoro pa nemoguće privući publiku iz cijelog svijeta, to je sada prošlost. Web stranica dopušta Vam dolaženje u direktni kontakt sa stranim posjetiteljima i plasiranje na tražilicama različitog govornog područja. Izrada web stranice ima samo pozitivne učinke, nema nijednog nedostatka ni negativne strane.

Najveće prednosti koje Vam nudi izrada sajtova Crna Gora – Vaš vlastiti web sajt su:

 • prenošenje vlastite poslovne vizije svim internet posjetiteljima
 • mogućnost širenja poslovanja na strana tržišta
 • pravovremeni prijenos informacija i poslovnih novosti
 • povećanje prometa/prihoda i poslovne uspješnosti
 • web shop

S vlastitim Web sajtom, izrada sajtova Crna Gora – mogućnosti Vašeg poslovnog napredovanja nemaju ograničenja ni zastoja. Svi korisnici interneta mogu postati vaši kupci, klijenti ili saradnici. Sve što ste ikada htjeli prenijeti ili ponuditi na tržištu svojim kupcima, sada je moguće. Uz CMS sistem koji nudimo, možete odraditi sve samostalno i biti u ulozi web dizajnera za sve naknadne promjene ili dodavanja na stranici bez potrebe za pomoć od strane stručnjaka.

Dopustite potencijalnim kupcima da se upoznaju s Vama i Vašom ponudom te iz prve ruke osjetite moć i značaj posjedovanja vlastitog Web sajta!

 

Održavanje i ažuriranje web sajta

 

Bez obzira da li ste odabrali izrada sajtova Crna Gora – naš tim za izradu vašeg web sajta ili ste vlasnik već postojećeg, ukoliko vam je potrebno održavanje web sajta, uvek nam se možete obratiti. U sklopu usluge održavanja sajta, mi vam nudimo:

 • Ažuriranje podataka – unos novog i promenu postojećeg sadržaja
 • Izveštavanje o statistici posećenosti sajta i analiza
 • Backup sajta

Jak brend koji sa sobom nosi prepoznatljivost, verne klijente i znatan prihod od online poslovanja – to su sve nagrade koje ćete dobiti za uložen trud i novac u kvalitetnoj izradi sajta i internet marketinga.

 

Internet marketing – promovisanje web sajta

 

Nakon izrade sajta i puštanja u rad, ono što je veoma važno radi ostvarivanja njegovog potencijala je da se izvrši odgovarajuća promocija istog. Kako bi posetioci što pre došli na vaš sajt, a vi samim tim počeli da ostvarujete prihod od online poslovanja, nudimo uslugu kompletnog internet marketinga.

Pod ovom uslugom obuhvatamo:

 • SEO optimizaciju sajta – radi što boljeg pozicioniranja na pretraživačima
 • Kompletan marketing na društvenim mrežama
 • Google i Facebook reklamiranje
 • Copywriting – pisanje autorskih promotivnih tekstova
 

Efekat kvalitetnog sajta na biznis

 

Da bi jedan korporativni sajt ostvario svoj potencijal, potreban je kontinuirani rad u različitim domenima. Dobar sajt možemo shvatiti kao mašinu koja najbolje radi „kada se ugreje”, te je potrebno široko delovanje za maksimalnu korist.

Jak brend koji sa sobom nosi prepoznatljivost, verne klijente i znatan prihod od online poslovanja – to su sve nagrade koje ćete dobiti za uložen trud i novac u kvalitetnoj izradi sajta i internet marketinga.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.