...
izrada web sajtova
...........
IZRADA WEB SAJTOVA

Treba vam oglašavanje na internetu? Želite izradu web sajta, ali ne znate odakle treba početi?

Šta je web sajt i šta ga čini? Web sajt, iliti internet stranica, predstavlja skup povezanih web strana koje se nalaze na istom domenu. Znači, web sajt čine “stranice”. Te stranice predstavljaju dokumente na kojima se nalaze sve potrebne informacije o Vašoj firmi (O nama, Usluge, Proizvodi, Kontakt, Cenovnik, Dodatne informacije itd). Na sajt možete postaviti informacije u vidu tekstualni objava, slika, video snimaka.

Gde se čuvaju dokumenti koji čine sajt? Sve informacije vezane za Vaš sajt se nalaze u specifičnom folderu koji se čuva na serveru web host-a.

Web sajt je CV i portfolio Vaše firme u digitalnom svetu.

Web sajtovi mogu biti statičkog i dinamičkog tipa. Kada se opredeliti za statički web sajt? Onda kada je vašoj firmi potrebno oglašavanje u digitalnom svetu i na te sajtove možete posmatrati kao na digitalnu vizitkartu. Ovakvi sajtovi, za naknadno integrisanje složenijih funkcija i specifičnih funkcionalnosti, su komplikovaniji. Tada se preporučuju dinamički web sajtovi. Ovi sajtovi mogu prenositi dinamičke podatke. WordPress je najrasprostranjenija platforma za kreiranje ovakvih sajtova zato što omogućuje mnoštvo dodatni elemenata za unapređivanje i dizajniranje web sajtova.

Pored ova dva tipa sajtova, postoje i sajtovi u e-komercijalne svrhe, odnosno za e-trgovinu. Ukoliko se vaša firma bavi prodajom, potrebna vam je web stranica za e-trgovinu, odnosno e-prodavnicu.

Izrada sajtova
Internet marketing
SEO Optimizacija
Hosting i domen

Postupak izrade web sajta:

1. Prvo što je potrebno jeste da nam se javite (e-mail/kontakt forma/telefon) i definišete kakav sajt želite. Precizne informacije su ključ do uspeha. Opišite čime se bavite, u koje svrhe se kreira sajt i koje funkcionalnosti sajt treba da omogući. Opciono, možete poslati i link nekog web sajta koji vam se dopada.

2. Nakon toga mi pravimo analizu troškova i u najkraćem roku dostavljamo najbolju ponudu sa potencijalnim dizajnom za Vaš biznis.

3. Nakon prezentacije koju vam dostavljamo očekujemo Vaš sledeći odgovor.

4. Ukoliko je odgovor pozitivan, sledeći korak je zakup domena i hostinga. Po želji, to možemo učiniti mi u Vaše ime.

5. Ako već niste, potrebno je da pripremite sadržaje za sajt (tekstove, slike…) po uzoru na dizajn koji smo vam poslali, ukoliko nije reč o custom sajtu. Tada, mi radimo u dogovoru sa vama sve što je potrebno za sajt.

6. Vršite uplatu sajta u iznosu od 50% dogovorene cene, ukoliko je cena iznad 24.000 dinara.

7. Izrada sajta – najčešći rok izrade je 3 do 10 dana, u zavisnosti od obima zahteva. Rok za izradu promo paket sajtova je do 24 časova.

8. Kada se završi izrada sajta, izvršite detaljan pregled urađenog. Sve izmene šaljete putem e-mail adrese sa detaljnim opisom. Veoma je važno imati sve napismeno, kako se nešto ne bi izostavilo.

9. Potencijalno se vrše potrebne korekcije.

10. Web sajt se optimizuje i priključuje online zajednici.

Naš PROCES

1. DIZAJN SAJTA

Dogovor oko izgleda sajta

22 (Demo)

2. IZRADA SAJTA

Izgradnja dogovorenog izgleda

24 (Demo)

3. PROMOCIJA

Oglašavanje sajta

25 (Demo)
STARTUP solution
NAPRAVITE BOLJE SAJTOVE MNOGO BRŽE SA STARTUP AGENCIJOM