...

Održavanje računarskih mreža

...........

Održavanje računarskih mreža i računara

Održavanje računarskih mreža i računara. I najbolja oprema može zakazati ukoliko nemate redovno održavanje. Poverite nam održavanje računarskih mreža i izbegnite troškove na duge staze. IT administracija je tu da biste vi bili sigurni u funkcionalnost vašeg posla i sistema.

Izrada sajtova
Internet marketing
SEO Optimizacija
Hosting i domen

Šta da očekuete od usluge održavanja računarskih mreža?

Održavanje računarskih mreža i IT administracija obuhvataju različite zadatke i odgovornosti u vezi sa upravljanjem informacionim tehnologijama i podrškom računarskih sistema u organizacijama.

Održavanje računarskih mreža i administracija imaju više dimenzija:

· uvođenje i implementacija,

· inicijalna konfiguracija sistema

· održavanje,

· nadzor i

· optimizaciju mrežne infrastrukture.

Od nas možete očekivati mesečno održavanje i brigu o vašem računarskom sistemu. Ovo će osigurati da vaše poslovanje bezbedno čuva sve podatke.

Mi održavamo vaše računarske mreže

Možete nas angažovati za potrebe konfigurisanja, instaliranja i održavanja mrežnih uređaja poput rutera, switch-eva i firewall-a.

Uvođenje i implementacija novog sistema

Za vas vršimo kompletnu uslugu uvođenja novog sistema i njegovog puštanja u rad. Ovo znači da smo uz vas od prvog koraka postavljanja opreme do instalacije opreme i njene konfiguracije.

Ovo može obuhvatiti instalaciju neophodnog softvera, fizičko uvođenje opreme i njeno umrežavanje.

Održavanje novog ili postojećeg računarskog sistema

Nakon postavljane opreme usledi održavanje kao kontinuirana aktivnost. Održavanje mreža podrazumeva praćenje performansi mreže, identifikovanje problema kao što su slab signal ili preopterećenje, i preduzimanje potrebnih koraka za rešavanje tih problema kako bi se obezbedila optimalna brzina i dostupnost mrežnih veza.

Možete nas angažovati i za poslojeći i implementiran sistem ukoliko imate problem koji je potrebno rešiti ili ukoliko vam je neophodno redovno održavanje da do problema ne bi došlo. Radimo kompletnu dijagnostiku sistema i otklanjanje kvarova na mreži.

Održavanje softvera, aplikacija, baza podataka

U naš reon spadaju i instalacija, konfiguracija i održavanje operativnih sistema, softvera, aplikacija i baza podataka. Mi možemo vršiti upravljanje korisničkim nalozima, pružanje podrške korisnicima, održavanje sigurnosti sistema, upravljanje rezervnim kopijama podataka i rešavanje tehničkih problema koji se javljaju u računarskim sistemima. Vršimo savetovanje u vezi poboljšanja i optimizacije postojeće mreže i računara i softvera.

Takođe vršimo backup podataka, brinemo o sigurnosti vašeg sistema i štitimo ga od svih napada i nepredvidivih grešaka. Redovno čuvamo kopiju podataka kako bi se osiguralo da se podaci vaše firme mogu oporaviti u slučaju gubitka ili oštećenja. Ovo uključuje planiranje i implementaciju strategija rezervnog kopiranja, kao i testiranje oporavka podataka.

Ukoliko imate više računara i potrebno je da oni rade umreženo i usaglašeno, javite nam se.

IT administracija SISTEMA

Nakon implementacije i ispravne konfiguracije, mi za vas možemo obavljati kreiranje, upravljanje i deaktivaciju korisničkih naloga u sistemu. Briemo se o pravima pristupa i privilegijama korisnika, osiguravajući da samo ovlašćeni korisnici imaju pristup određenim resursima i informacijama.

Radimo daljinsko nadgledanje servera i mrežne opreme u toku njenog redovno rada, bez opretećivanja sistema ili usporavanja vašeg rada. Po potrebi izlazimo na teren i tu smo za sva vaša pitanja.

Održavanje servera

Server je računarski sistem koji je odgovoran za čuvanje, obradu i distribuciju podataka i resursa u mrežnom okruženju.

Održavanje servera obuhvata:

· nadzor i praćenje,

· ažuriranje softvera,

· konfiguraciju i optimizaciju,

· rešavanje problema i podršku.

Serveri se neprestano nadgledaju kako bi se pravovremeno identifikovali potencijalni problemi, kao što su pad performansi, povećanje opterećenja ili sistemski kvarovi. Usluga održavanja servera uključuje konfigurisanje i optimizaciju servera kako bi se postigla optimalna performansa i efikasnost. To može uključivati podešavanje mreže, konfigurisanje sigurnosnih politika, optimizaciju resursa i prilagođavanje servera specifičnim potrebama vašeg poslovanja.

Najbitnije je čuvati sve podatke sigurnim i zaštićenim. U dogovoru sa vama uključujemo upotrebu firewall-a, antivirusnih programa, enkripcije podataka i sigurnosnih kopija podataka. Ovo spada u preventivne mere naše usluge.

Ukoliko se već suočavate sa problemom, možemo uraditi identifikaciju i ispravku grešaka, dijagnostiku i rešavanje problema sa performansama ili konfiguracijom servera, kao i pružanje podrške korisnicima u vezi sa radom na serveru.

Koliko je važno imati redovno održavanje računarskih mreža?

Održavanje računarskih mreža i IT administracija su ključni za obezbeđivanje stabilnosti, sigurnosti i efikasnosti informacionih sistema i tehnologija u vašem poslovanju. Ukoliko i vaš biznis u velikoj meri zavisi od preciznosti informacija i čuvanju određenih podataka, potreban vam je stručnjak.

Tim koji se bavi održavanjem vašeg sistema je tu da podrži poslovne aktivnosti i sa vama ostvari organizacijske ciljeve.

Nemojte se oslanjati na to da „i mašina greši“. Uveravamo vas da su greške proizvod neadekvatnog održavanja sistema i softvera. Jedini način da budete 100% sigurni u vaš sistem je da imate i stalnu ljudsku podršku koja će se pobrinuti da mašinski deo obavlja svoj posao bez grešaka.

Ukoliko vam je potrebna podrška, ali niste sigurni šta to znači, možete nam se javiti. Obavićemo konsultacije sa vama, na osnovu vaše infrastrukture i zajednički napraviti plan koji je po meri vašeg poslovanja.

Cena usluge održavanja računarskih mreža, harDvera, softvera i IT administracije

Cena usluge održavanja zavisi od vrste paketa usluga, obima vašeg sistema i količine opreme čiji se rad prati.

Faktori koji utiču na cenu naše usluge su:

· broj računara u sistemu,

· broj remote sesija,

· da li se oprema fizički održava,

· broj izazaka na teren,

· da li je u pitanju postojeća mreža ili se radi nova implementacija.

Kontaktirajte nas za više informacija.

STARTUP solution