...

Online katalog proizvoda

4 (Demo)

Online katalog proizvoda

Online katalog proizvoda. Želite da svojim sadašnjim ili potencijalnim klijentima prikažete svoj asortiman usluga ili proizvoda ali ne želite da se bavite online prodajom? Moguće je. Online prodaja ili online iskazivanje cena je samo vaš izbor, ali prikaz onoga što nudite mora biti imperativ.

Cene na upit

Sve češće viđamo situaciju u kojoj nije lako ili nije moguće unapred dati cenu za određenu uslugu i proizvod. Kako se i sami bavimo takvom delatnošću, gde svakom klijentu je potrebna određena specifična stvar, cene su često okvirne i variraju u zavisnosti od posebnih potreba, zahteva i okolnosti.

Ovo je totalno razumljivo i ne znači da ne bi trebalo da se na vašem websajtu nađe katalog proizvoda koji prikazuje klijentima šta sve nudite, nevezano za cenu.

Koristi kataloga proizvoda

Inpiracija

Vaš katalog proizvoda je vaša lična karta i portfolio. Ovo je kec u rukavu koji omogućava klijentima da se odluče baš za vas. Često potencijalni klijenti imaju neku viziju ali imaju i problem da vizualizuju krajnji rezultat. Ovo je prilika da se njima prikaže neka opcija. Velika je šansa da će im se svideti baš ono što nudite ili u krajnjem slučaju, da će ih inspirisati da iskažu tačno šta im je potrebno i time smanje opseg onoga što se prilagođava, testira i menja. Kao neko ko već ima biznis, znate koliko izmene u željama mogu da utiču na ishod posla.

Znanje i veštine

Katallog proizvoda je jedinstven prikaz vašeg znanja i vaših veština. On prikazuje šta ste sve do sada radili i šta sve umete. Ovo vas u moru preduzetnika izdvaja jer je ogromna razlika između onoga što potencijalno nudite i onoga što ste nekome već obezbedili.

Iskustvo i prezentacija dosadašnjeg rada

Prikaz onoga što ste uradili je dokaz profesionalnosti, iskustva i istrajnosti u poslu. Katalog proizvoda omogućava vašim potencijalnim klijentima da se uvere u to da ste već radili nešto slično i iza sebe imate zadovoljne klijente i uspešne projekte.

Negraničene opcije odabira šta prikazujete

Platforme u kojima se rade online prodavnice i katalozi proizvoda imaju neograničene mogućnosti, te vi lako možete tačno odrediti šta se tu prikazuje. Možete prikazati fotografije, video, tekst, prezentaciju, imati preuzimanje dokumenta za specifikaciju proizvoda ili usluge, možete istaći cenu ili navesti okvir cene ili je totalno izostaviti. Katalog može sadržati dosadašnje odrađene poslove tj. zadovoljne klijente kao reference ili jednostavan prikaz proizvoda. Mogućnosti su neograničene.

Prednost WordPress platforme uz WooCommerce plugin

Već smo ranije govorili o jednostavnosti platforme WordPress prilikom izrade websajta ali će vas posedbno obradovati i činjenca da plugin WooCommerce koji se najčešće koristi za izradu online prodavnice tj. online kataloga je podjednako jednostavan za korišćenje. Ovo je od presudnog značaja za naše klijente jer je neophodno da vlasnici biznisa mogu i samostalno izmeniti neku stavku, ukloniti stavku ili dodati novu. Ovaj plugin vam omogućava manipulaciju prodavnicom bez poznavanja koda.

Zaključak

Nemojte čekati jer u dinamičnom svetu sa visokom tržišnom konkurencijom vi IMATE način da pokažete šta nudite i zašto bi trebalo da ste prvi izbor. Kontaktirajte nas već danas i imajte svoj websajt i online prodavnicu u rekordnom roku.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.