...
SEO OPTIMIZACIJA SAJTOVA
...........
SEO OPTIMIZACIJA SAJTOVA

Posedujete web stranicu, ali u pretrazi se ne nalazi u prvih nekoliko stranica? SEO optimizacija vam je preko potrebna. Pomoću SEO optimizacije pretraživači uspevaju bolje da “razumeju”, a potom i predstave vaš sadržaj na mreži.

Šta treba da znate o SEO optimizaciji?

SEO optimizacija, odnosno optimizacija za pretraživače predstavlja modifikacije određenih delova web stranica, odnosno sajtova ili web shop aplikacija. Na SEO optimizaciju možete posmatrati kao na postepeno poboljšavanje i unapređenje.

SEO optimizacija pruža mogućnost da korisnici nakon unešene pretrage (ključne reči) jednostavno i brzo pronađu vašu stranicu. Znači, ključne reči su značajne za pretragu, na osnovu koje će korisnici lako doći do vas. Ko određuje “ključne reči”? Vi, na osnovu delatnosti vašeg poslovanja.

Nakon izvršene SEO optimizacije, softver za indeksiranje pretraživača, lakše pronalazi, skenira i indeksira vašu web lokaciju (vaš sajt).

Da li mi je SEO optimizacija potrebna i da li je bitna?

Odgovor je da. Posedovanje internet stranice je uslov za ulazak na e-tržište, a SEO optimizacija je “imunitet” koji vam može zagarantovati kvalitetan opstanak na tom tržištu. Pomoću SEO optimizacije vaša stranica se može naći među prvim pretragama, na prvoj stranici i na taj način više ljudi može čuti za vas, videti vaš sajt i usluge i proizvode koje nudite. Samim tim povećavate potencijalni obim poslovanja, što je i cilj svakog preduzeća – opstanak i razvitak.

Naš PROCES

1. DIZAJN SAJTA

Dogovor oko izgleda sajta

22 (Demo)

2. IZRADA SAJTA

Izgradnja dogovorenog izgleda

24 (Demo)

3. PROMOCIJA

Oglašavanje sajta

25 (Demo)
STARTUP solution
NAPRAVITE BOLJE SAJTOVE MNOGO BRŽE SA STARTUP AGENCIJOM