...
LOGO DIZAJN-IZRADA LOGOTIPA
...........
LOGO DIZajn-IZRADA LOGOTIPA  

Najpovoljnija logo izrada u našoj oazi kreativnosti.

Logo predstavlja jednu od najvažniji komponenti vizuelnog identiteta vašeg poslovanja. To je, između ostalog, ono po čemu su prepoznatljivi svi najveći brendovi sveta. On predstavlja kompaniju i objašnjava čime se ona bavi ali ne i nužno. Nekada logo prikazuje ideju ili misiju neke kompanije. Takođe je simbol sa kojim se potrošač identifikuje i simbol koji potrošač najlakše zapamti i čini da se vaša kompanija izdvoji u moru konkurencije na tržištu.

IZRADA-LOGO DIZAJN-PROCES

1. Kada se odlučite i kontaktirate nas radi izrade logoa, prvi korak i jeste da odgovorite na set kreativnih pitanja koja smo osmislili. Odgovori su nam jako važni jer nam oni daju uvodnu smernicu za dalji rad i komunikaciju za logo izradu. Ključna pitanja, kao što su:

Koji je tačan naziv kompanije ili brenda? Da li vaša kompanija ima slogan? Koja je vaša ciljna grupa potrošača? Koje boje mislite da treba da ima vaš logo? Koji stil najviše volite (moderan, minimalistički, klasičan, vintage,…)? Da li vaša kompanija, firma posluje preko web shop-a? Koju delatnost obavljate preko vaše firme? I tako dalje.

2. Kada odgovorite na set ključnih pitanja, poslaćemo vam primere nekih stilova i ranijih izrada kako bismo dobili veći uvid u ono šta vi volite i želite.

3. Nakon toga sledi sama logo izrada u tri varijante. Nakon što izaberete jednu, radi se na kompletiranju i vi dobijate vaš logo dizajn.

BOJE VAŠE KOMPANIJE

Sastavni element vašeg vizuelnog predstavljanja i jesu boje. One bi trebalo da se u istoj nijansi pojavljuju svuda na sajtu u određenim svojstvima. Boja je takođe jedan od zaštitnih znakova. Hajde da zajedno napravimo kombinaciju boja koje će predstavljati dobitnu kombinaciju za vaš biznis!

REDIZAJN LOGOTIPA

Ukoliko već imate logo kojim niste zadovoljni ili iz bilo kog drugog razloga želite novi onda je vama potreban – REDIZAJN LOGOTIPA!

Redizajn vizuelnog identiteta podrazumeva da novi logotip mora da ostvari jasnu vizuelnu vezu sa originalnim logotipom kako bi se izbegla zabuna na tržištu uz minimalno komuniciranje (trošak)

Ukoliko je vaša firma ili kompanija promenila način delovanja ili biznisa, takođe će vam biti potreban redizajn logotipa. U tom slučaju novi logotip mora da pruža dobar osnov za razvoj kompletno nove arhitekture brenda. Novi logotip mora da bude moderan i svež. Uz održavanje jasne vizuelne veze sa originalom, stvara se efekat napredovanja tj. unapređenja i nove vitalnosti kompletnog brenda.

https://www.traditionrolex.com/11

ODLIKE IZVANREDNOG LOGOTIPA

1.Lak za tumačenje

2. Lako prepoznatljiv

3.Ima simbol i poruku

4. Ima najmanje dva značenja

5.Nije sličan drugim logotipovima

6. Lak je za štampu

NAŠ KREATIVNI TIM – GRAFIČKI DIZAJN

Naša marketing agencija ima čitav umetnički kadar kroz čije ruke prođe sve što se uradi. Radimo po principu kolektivnog rada u smislu da vaš izrađeni logo dobija mišljenje drugog dizajnera, umetničkog direktora i marketing stručnjaka. Šta više, svi rade na ideji da se proizvede najbolji mogući materijal za naše klijente.

NAŠ TIM U KORAKU SA VREMENOM I MODERNOŠĆU

Kada je u pitanju logo izrada ali i pisani sadržaj, optimizacija sajta, google oglasi, izrada web sajta,…naš tim prati internet trendove, algoritme, kao i vodeća dizajnerska rešenja. U svemu tome pronalazimo inspiraciju za naš rad, i sopstveni kreativni i jedinstveni izraz koji nas izdvaja na tržištu.

LOGO IZRADA CENA

Cene za izradu logotipa kreću se zaista širokim krugom. Cena za izradu logoa ide od 10e do 1000e. Cena zavisi od više faktora. Da li tek počinjete sa biznisom ili ste u biznisu duže vreme. Da li naša agencija za vas radi kompletnu izradu sajta ili želite samo logo? I tako dalje…

Molimo vas da nas kontaktirate, ukratko kažete šta želite i na taj način saznate koja bi bila tačna cena za izradu logoa.

Naš PROCES

1. DIZAJN SAJTA

Dogovor oko izgleda sajta

22 (Demo)

2. IZRADA SAJTA

Izgradnja dogovorenog izgleda

24 (Demo)

3. PROMOCIJA

Oglašavanje sajta

25 (Demo)
STARTUP solution
NAPRAVITE BOLJE SAJTOVE MNOGO BRŽE SA STARTUP AGENCIJOM